Sabbatsluiten: Discipelschap

Elke laatste sabbat (zaterdag) van de maand sluiten we gezamelijk de sabbat en verwelkomen wij de nieuwe week. Dit doen we door middel van zang, spel, korte overdenkingen en meer. We beginnen stipt om 19:00. Reserveer daarom snel een plekje via het reserverings knopje hierboven.

DISCIPELSCHAP

Ditmaal staat het thema discipelschap centraal. We gaan kijken wat de fasen zijn die een discipel van God mee maakt gedurende zijn of haar leven. Ook gaan we het hebben over de valkuilen die

FILMAVOND: Hacksaw Ridge

We zullen het programma afsluiten met een film: Hacksaw Ridge. Deze film verteld het waargebeurde verhaal over hoe een adventistisch legerarts Desmond Doss eigenhandig tijdens de slag om Okinawa in de Tweede Wereldoorlog meerdere gewonden in veiligheid wist te brengen. Hij trotseerde alles en iedereen, maar was tegen moorden. Hij was de enige Amerikaanse soldaat die zonder wapen in de frontlinie vocht. Door zijn moed en ondernemingszin, was hij de eerste wapenweigeraar ooit die de Medal of Honor kreeg.

Fysiek en Virtueel

U kunt zowel virtueel als Fysiek deelnemen aan het programma. Reserveer een plekje via het Reserverings knopje of login via ZOOM:

MeetingID: 968 4660 5483
Passcode: 904617