Wegens de huidige Corona-maatregelen om de verspreiding van het virus in te onderdrukken moeten wij helaas mededelen dat het Winterfestival op het Willemsplein op zondag 19 dec is afgelast.

ONTKOPPEL EN GENIET!

In deze moderne tijd zijn wij allemaal erg druk en vaak lijdt het gezinsleven hieronder. Het “Winter Festival” is er dan ook speciaal voor jou en je gezin. Kom je ook?

Wij willen jou en je gezin een boost geven en helpen om op een gezonde manier dichter tot elkaar te komen. Kom op 19 december 2021 naar het WINTER FESTIVAL op het Willemsplein.

Op het WINTER Festival hebben we allerlei activiteiten voor het gehele gezin. Daarnaast kan je ook lectuur vinden over families, gezondheid en spiritualiteit. We kunnen natuurlijk niet alles verklappen, dus kom gezellig deze dag ervaren!

Een nieuw start

NIET LEKKER IN DE VEL?

Futloos, Corona moe,…….? Wellicht kunnen wij jou daar een handje bij helpen door jou kennis te laten maken met het acroniem:

‘NEW START’

Nutrition, Exercise, Water, Sunlight, Temperance, Air, Rest, Trust

NEW START staat voor gezondheid! Wil je vitaler zijn? Wil je kans maken om je kwaaltjes/ziektes te reduceren, terugdringen en mogelijk volledig terugdraaien? ‘NEW START’ is de weg. ‘NEW START’ behelst het alomvattende idee dat hoe lekkerder je in je vel zit, hoe langer je van je gezin en van het leven kunt genieten. Dat willen we toch allemaal. Kom naar het WINTER FESTIVAL en ontdek wat NEW START voor jou kan betekenen!

DONATIES

Wilt u dit evenement sponseren? Scan dan de QR-code of klik hier.

U kunt natuurlijk ook zelf uw gift overmaken naar:

Zevendedags Adventisten Tilburg
NL77 INGB 0009 2687 30
Omschrijving: Winterfestival

Scan de QR-Code om een donatie te geven. Het bedrag kunt u aanpassen

U kunt ons benaderen door het onderstaande formulier in te vullen